Hoppa till huvudinnehåll

Avhandlingar

På E-huset finns alla verktyg som behövs för att skapa en färdig bok av din rapport, ditt livs verk. Doktorsavhandling som licentiatexamen, eller vad det nu kan röra sig om.

Du har en mängd val när det gäller Din avhandling. För att underlätta för Dig följer här en checklista och en bild över vilka format man normalt sett använder.


Prisexempel: 200 avhandlingar á 250 sidor
Inlagan tryck monokromt på standardpapper.
Omslaget offsettryckt.
Pris: 15 600 kr
Checklista!

1 FORMAT: Vilket format vill Du använda (se till höger)?

2 OMSLAG: Hur vill Du ha Ditt omslag? Valen Du har är att köra det på en lasermaskin, alternativt köra det på offset.

3 OMSLAG (II): Vad vi vill veta i första skedet är vad som ska stå på omslaget, och hur många sidor inlagan kommer innehålla (för att kunna beräkna ryggens tjocklek).
Omslaget måste, om det ska tryckas på offset, skickas iväg SENAST 10 arbetsdagar före spikningsdagen!

4 INLAGA: Lämna in Din inlaga i antingen PS eller PDF-format (båda går lika bra). Vi kan därefter köra provtryck åt Dig så du kan korrigera - tills Du är nöjd! Vi för en öppen dialog, om Du vill, under hela processen.

5 SPIKNING: Det vill säga spikningen av din slutgiltiga fil! När vi fått klartecken kör vi igång hela jobbet. Från den dag då vi får detta klartecken kommer det ta max 5 arbetsdagar för oss att ha Din avhandling klar!

6 LEVERANS: Vi låter dina böcker följa med internposten, om vi inte kommer med dem själva - eller om du förderar att hämta dem själv! Fakturering sker någon gång i efterhand till Din institutions kostnadsställe.

7 KOMPLETTERINGAR: Under tiden som Du läst din rapport fram och tillbaka ett stort antal gånger har Du kanske inte kunnat tänka på så mycket annat. Vi behöver slutligen kostnadsstället till Din institution.Givetvis kan vi anpassa metod och utförande efter Dina önskemål.
Tveka inte att kontakta oss på tryckeriet@ehuset.lth.se.

Sidansvarig:  | 2020-09-15